18°C

Facebook

Sztárparádé az EPT Monte Carlo Super High RollerenSztárparádé az EPT Monte Carlo Super High Rolleren
Az impozáns Casino de Monte Carlo

38 játékos részvételével rajtolt el az European Poker Tour nagydöntőjének, az EPT Monte Carlonak a speciális Super High Roller versenye, amelynek első napja után Talal Shakerchi áll a legközelebb a győzelemhez - írja a Poker.hu.

A legnagyobb pókersztárok, mint például Phil Ivey, Daniel Negreanu, Gus Hansen és Patrik Antonius is megjelentek a 100 ezer euró nevezési díjú EPT Monte Carlo Super High Rolleren. Összesen 38-an indultak, de öt játékos újravásárolta magát, így már 43 befizetés volt a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető tornán.


Bár még hivatalos díjazást nem adtak ki, az már biztos, hogy a győztes egymillió eurót meghaladó pénznyereménnyel távozhat majd. Erre jelenleg a legnagyobb eséllyel a brit Talal Shakerchi rendelkezik, aki sokak kedvencét, a svéd PokerStars Team Pro Viktor „Isildur1” Blomot búcsúztatta az első játéknap utolsó partijában.

Blom dámapárral adta meg Shakerchi allinjént a 8-3-2-6-5 boardon, Shackerchi azonban flösst mutatott, így Blom csalódottan távozott.

A kiesők közt volt még Jason Mercier, Gus Hansen és Dan Cates is, viszont a második napon, aki még nem élt az újravásárlás lehetőségével, az megpróbálkozhat ismét a versenyen, de az természetesen újabb 100 ezer euróba kerül.

Ennek az opciónak köszönhetően még az is előfordulhat, hogy a befizetések száma meghaladja az 50-et, amivel a nyereményalap elérné az 5 millió eurót.

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: