22°C

Aktuális ajánlatok [x]

Futamok - 2015

A világbajnokság állása

A csapatverseny állása

Facebook

A pénz is beleszólhat Hamilton jövőjébeA pénz is beleszólhat Hamilton jövőjébe
"Hamilton megérdemelné a monacói győzelmet" - Whitmarsh (AFP)

Az istálló lépten-nyomon hangoztatni szokta, hogy mindenképpen meg szeretné hosszabbítani a 2008-as világbajnok szerződését, amely az idény végén jár le. Ugyanakkor nem biztos, hogy a wokingiak a legjobb eszközöket vetik e. A svájci Blick szerint ugyanis a McLaren az új szerződésben félpénzt ígér a britnek, ami így sem csekély, évi 10 millió euró.

Martin Whitmarsh feje azért is főhet, mert a csapat eddig igencsak elrontotta Hamilton szezonját. A versenyző bombaformában kezdte az évet, ám több nagy baki miatt még nem nyert futamot, igaz három harmadik helyével így is dobogós a világbajnoki pontversenyben. Whitmarsh szerint ha ez így folytatódik, Hamilton elhagyja a csapatot.

„Nem vagyok frusztrált, a versenyek néha így alakulnak” - mondta a pletyka hallatán Hamilton. „Persze idegesíthetne, hogy nincs tetemes előnyöm a vébén, de nem ez a helyzet. Nem akarok elkiabálni semmi, de azt hiszem valami megváltozott. Most bármi, amit csinálok, az bejön” - így Hamilton.

Hamilton a hétvégén Monacóban hajthat rá idei első futamgyőzelmére. A brit egyébként érdekes hétvége elé néz, ugyanis egy évvel ezelőtt a hercegségben tett arra utalást, hogy versenybírák a bőrszíne miatt támadják őt. Mivel az eset hatalmas felháborodást váltott ki 2011-ben, így minden bizonnyal még előkerül ez a sztori a hétvége folyamán.

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: