28°C

Facebook

Videó: így karambolozott Andrij SevcsenkoVideó: így karambolozott Andrij Sevcsenko
Nem esett baja a sztárnak (AFP)

Andrij Sevcsenko a svédek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés követően - amelyet az ő két góljával nyertek meg az ukránok 2-1-re - három és fél órával terhes feleségével együtt hazafelé tartott Porsche gépkocsijával, és megállt egy zebránál, hogy átengedje az átvonuló szurkolókat.

Ekkor hátulról egy kínai gyártmányú terepjáró hajtott az autójába - adta hírül kedd este a tsn.ua ukrán hírportál.

Az ütközést követően Sevcsenko kiszállt a gépkocsijából, hogy megnézze, milyen károk keletkeztek a járműben, de máris két szurkoló termett mellette. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Így karambolozott az ukránok legnagyobb sztárja

Nem mondható szerencsésnek az ukrán csapat kapitánya, hiszen 2009-ben korábbi Porschéjával is a hírekbe került, akkor egy kis szabadidő-autóval ütközött, de hasonlóan egy Porsche Panamerát vezetett. Ukrajnában nagyjából 60 millió forintba kerül egy ilyen autó csúcsváltozata. Ha sorozatgyártású.

Csakhogy Sevcsenkoé nem ilyen, ő egyedi, az Edo Competition által módosított kivitelt hajt. A gyárilag legerősebb Turbo S (550 LE) adta az alapot, amihez a karosszéria és az utastér átalakítását, illetve motortuningot is kért a futballsztár. A 700 lóerős kocsi 3,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége pedig 340 km/óra. Most persze nem ment ennyivel, sőt, kimondottan udvarias akart lenni - pechére...

Ajánlott lap.hu oldalak: