11°C

Facebook

Talmácsi újra vb-futamon motorozikA Superbike világbajnokság Supersport kategóriájának stabil részvevője a Racing Tóth Team két magyar versenyzője Tóth Imre és Németh Balázs. A hétvégén ideiglenese melléjük szállhat be harmadik magyarként Talmácsi Gábor is - írja a talmafanclub.hu. A 2007-es gyorsasági motoros világbajnok ebben az évben már raliversenyzőként áll rajthoz a magyar bajnokságban, de nyilván nem okozna neki gondot négyről két kerékre váltani.

Íme az árulkodó rajtlista (Forrás: http://www.worldsbk.com)

Talmácsi Gábor menedzsmentje sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az információt, az azonban bizonyos, hogy a vasárnapi verseny nevezési listáján 14-es rajtszámmal Talmácsi neve szerepel, mégpedig a Prorace színeiben Lukas Pesek helyetteseként - azaz a magyar világbajnok Honda nyergében térhet vissza. Ha valóban újra vb futamon láthatjuk motorozni Talmácsit az magyar szempontból mindenképpen a hétvége egyik szenzációja lehet.

Misanóban a Superstock 1000-es kategóriában rajtvonal mögé áll még Győrfi Alen is. A versenyt az Eurosport2 élőben közvetíti.

Így nyert Talmácsi világbajnoki címet 2007-ben

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: